Taalwandelen……praat terwijl je gaat!

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Daardoor hebben ze vaak ook moeite met eigen maken van digitale vaardigheden.

Van 6 t/m 12 september 2021 is het de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week vraagt het Taalhuis Borger-Odoorn, tijdens een z.g. taalwandeling, extra aandacht voor het belang van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.

Heb jij zin in een wandeling die in het teken staat van taal, of wil jij oefenen met de Nederlandse taal? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten of meer weten over het Taalhuis? Alle inwoners uit de gemeente Borger-Odoorn zijn welkom!

Tijdens de wandeling op donderdag 9 september a.s. in Valthermond kunnen verschillende onderwerpen m.b.t. de Nederlandse taal besproken worden. Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar en is er gelegenheid om nog even na te praten. De taalwandeling start en eindigt bij  MFA ’t Brughuus: Vrijheidslaan 11 in Valthermond.

Je kunt je nu aanmelden! Stuur dan een e-mail met jouw naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres naar: info@taalhuisborgerodoorn.nl. Telefonisch aanmelden: 0591 – 585 554 en vragen naar Renee Schnakenberg of Manon Goren.

Andere nieuwsberichten