Logo dorpskrant

Redactie:

Mailadres: dorpskrantdbb@gmail.com

Financiën/Advertenties:
Aad van Grevenbroek sr., tel: 06-42238244

Bezorging:
Jenny Lubberding, tel: 06-27621682

Kosten jaarabonnement € 7,50
Rek.nr. NL77 RABO 0321 1608 19
tnv Aad van Grevenbroek sr.

De Dorpskrant van Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen bestaat sinds 1 september 1978. De krant verschijnt maandelijks, met uitzondering van de zomermaanden. Een abonnement kost € 7,50 per jaar. Als u de Dorpskrant wilt ontvangen kunt u dit bedrag overmaken op rekeningnummer:  NL77RABO 0321 1608 19 t.n.v. A. van Grevenbroek sr., onder vermelding van uw naam en adres.

 

De Dorpskrant is gemaakt voor en door de inwoners. U kunt ideeën aandragen bij de redactie maar ook zelf stukjes insturen. Het is voor de redactie het makkelijkst als u dit doet via dorpskrantdbb@gmail.com maar als u niet beschikt over internettoegang mag u het ook bij één van de redactieleden in de bus gooien.

 

Stukjes moeten wel altijd zijn aangeleverd voor de 2e donderdag van de maand.

 

De redactie kan stukjes weigeren of inkorten, hiervoor wordt wel altijd een motivatie gegeven. Voor commerciële boodschappen is advertentie ruimte beschikbaar, ook éénmalig.

Om nieuwe bewoners ook kennis te laten maken met de Dorpskrant vragen we onze lezers om aan de redactie door te geven wanneer zij nieuwe buren krijgen. Aan nieuwe inwoners de vraag om zich in de Dorpskrant voor te stellen. Want het is toch leuk om te weten wie er in onze dorpen komen wonen, waar ze vandaan komen, wat ze doen en hoe de gezinssamenstelling is.