N34 dit weekend afgesloten – extra verkeer door Drouwen

De N34 is komend weekend in beide richtingen afgesloten tussen de afslag Emmen-West naar de N381 (Frieslandroute) en de aansluiting met de A28 bij De Punt. De afsluiting gaat vanavond in om 20.30 uur en duurt tot morgenavond 24.00 uur (middernacht). De verwachting is dat deze afsluiting voor behoorlijk meer verkeer op de doorgaande weg door Drouwen zal zorgen. Let dus op de Drouwenerstraat, Borgerderstraat en Gasselterstraat extra goed op!

Gasselterstraat door Drouwen

De provincie Drenthe voert op morgen en zondag onderhoud aan de weg uit en gaat de bermen maaien. Het transferium Gieten blijft bereikbaar, net als het transferium bij Borger. Doorgaand verkeer uit de richting Emmen en Coevorden richting het Noorden kan omrijden via de N381 en de A28. Verkeer komend uit de richting Assen/Groningen voor de richting Emmen/Coevorden kan omrijden via de A28 en de N381 (richting Emmen).

Borgerderstraat in Drouwen

Andere nieuwsberichten

De toekomst van onze geschiedenis

In het kader van het project ‘Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen in zicht’ hebben studenten van het van Hall Larensteincollege uit Leeuwarden  de geschiedenis van het landschap  onderzocht middels veldonderzoek en het bestuderen van het archief.

Lees meer...