Man valt valt van ladder

Een inwoner van de Tiekamp in Drouwen is vanmiddag gewond geraakt bij een val in een schuur achter zijn woning. De man was met een ladder op zolder bezig toen deze onder hem vandaan schoot.

Ambulance en Politie waren snel ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team arriveerde binnen vijftien minuten vanuit Eelde. De traumahelikopter moest daarvoor, midden tussen alle vakantiedrukte, een landingsplek zoeken langs de Gasselterstraat. De brandweer van Borger was aanwezig om til assistentie te verlenen.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is voor ander medisch onderzoek naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen vervoert. De traumaheli ‘lifeliner 2’ heeft eigenlijk als standplaats Lelystad Airport maar vervangt vanaf afgelopen woensdag de defecte helikopter van Eelde. Het vertrek zorgde opnieuw voor veel bekijks.

Andere nieuwsberichten

De toekomst van onze geschiedenis

In het kader van het project ‘Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen in zicht’ hebben studenten van het van Hall Larensteincollege uit Leeuwarden  de geschiedenis van het landschap  onderzocht middels veldonderzoek en het bestuderen van het archief.

Lees meer...