Maandag verkiezingsavond in Drouwen

De verschillende lijsttrekkers voor het gemeentehuis in Exloo.


Alle inwoners van Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen zijn maandag 7 maart om 19.30 uur van harte welkom in het Meester Hekmanhoes in Drouwen voor een politieke avond.

Alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen hebben toegezegd mee te doen aan deze avond. De organisatie laat weten met de verschillende politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan aan de hand van stellingen. Het publiek krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is er een leuke quiz.

Er zijn een aantal spelregels. Hoewel de coronamaatregelen versoepeld zijn zal de zaal van Meester Hekmanhoes zo worden ingericht dat bezoekers die toch graag wat afstand houden daartoe ook de mogelijkheid krijgen. De organisatie verwacht dat iedereen hier met respect mee omgaat.


In tegenstelling tot wat er in de dorpskrant stond is aanmelding niet meer nodig maar om een beetje een inschatting van de opkomst te kunnen maken vindt organisator Dorpsbelangen het toch fijn als u via Dorpsbelangen-dbb@live.nl of de facebookpagina (via evenementen) laat weten dat u van plan bent te komen.

Wie krijgen er een plek in de nieuwe raad van Borger-Odoorn?


Zaal is open vanaf 19.00 uur en de inleiding start om 19.30 uur. Koffie en thee is gratis, andere consumpties komen voor uw eigen rekening.

Andere nieuwsberichten

De toekomst van onze geschiedenis

In het kader van het project ‘Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen in zicht’ hebben studenten van het van Hall Larensteincollege uit Leeuwarden  de geschiedenis van het landschap  onderzocht middels veldonderzoek en het bestuderen van het archief.

Lees meer...