Kobie Eefting nieuwe buurtagent

Ze volgt Jan Rijkens uit Nieuw-Buinen op die een andere functie binnen de politie Zuid-Oost Drenthe heeft gekregen. Eefting werkt sinds 2014 bij het z.g. basisteam Zuid-Oost Drenthe in het cluster Borger-Odoorn in de noodhulp. Zij gaat aan de slag als wijkagent voor de dorpen Borger, Bronneger, Drouwen, Buinen, Ees, Westdorp, Eesergroen en Ellertshaar.

Dat betekent dat ze probeert zoveel mogelijk in onze dorpen aanwezig te zijn en als direct aanspreekpunt voor de politie zal gaan optreden. Kobie Eefting: “Ik hoop samen met u als bewoners de veiligheid en de leefbaarheid in onze buurten te bewaken en te onderhouden. U kunt mij bereiken via telefoonnummer: 0900-8844 en via www.politie.nl. Ik zie er naar uit u de komende tijd in mijn nieuwe werkgebied te ontmoeten!”

Andere nieuwsberichten

De toekomst van onze geschiedenis

In het kader van het project ‘Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen in zicht’ hebben studenten van het van Hall Larensteincollege uit Leeuwarden  de geschiedenis van het landschap  onderzocht middels veldonderzoek en het bestuderen van het archief.

Lees meer...