Actie huisnummerpaaltjes

Dorpsbelangen DBB wil wonen in onze dorpen nog een stukje veiliger maken. Daarom wordt het project huisnummerpaaltjes nieuw leven ingeblazen. Hulpdiensten kunnen dankzij de reflecterende huisnummers veel sneller het juiste adres vinden.

Jaren geleden zijn deze in onze dorpen via Dorpsbelangen en de Vrouwen van Nu aangeschaft maar niet iedereen heeft toen meegedaan of woonde toen al in één van onze dorpen. Daarom wil Dorpsbelangen de paaltjes nu opnieuw aanbieden. Ondertussen zijn helaas de prijzen behoorlijk gestegen.

Daarom is er nu besloten de paaltjes via het dorpsbudget voor een zeer gereduceerd bedrag aan te bieden. Op deze manier vervalt de BTW en samen met een bijdrage van € 10 per adres uit het dorpsbudget kunt u een paaltje voor slechts € 37,50,- per stuk aanschaffen. (De normale prijs is voor zo’n dubbelzijdig nummer is ca. € 65,- per paal)

Belangstellenden kunnen vanaf nu een dubbelzijdige reflecterend huisnummerpaal bestellen. Geef uw bestelling door via email: dorpsbelangen-dbb@live.nl. Maak vervolgens € 37,50 over op rekeningnummer NL91 RABO 0309 2225 83 onder vermelding van: paal, huisnummer en je naam + adres. Doe dit wel voor 15 juli a.s.. Deze actie is éénmalig! Na de zomervakantie ontvang je bericht en komt DBB de paal bij je afleveren.


Vragen? Stuur een email naar: dorpsbelangen-dbb@live.nl

Let op, in de Dorpskrant was een foutief rekeningnummer vermeld!

Andere nieuwsberichten

De toekomst van onze geschiedenis

In het kader van het project ‘Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen in zicht’ hebben studenten van het van Hall Larensteincollege uit Leeuwarden  de geschiedenis van het landschap  onderzocht middels veldonderzoek en het bestuderen van het archief.

Lees meer...